Het laatste hoofdstuk van je leven, je afscheid. Niet iets waar je dagelijks over nadenkt. Maar toch is dat wel heel belangrijk. Want een afscheid dat past bij jou als persoon, helpt je dierbaren met het verwerken van het verlies. Ben jij open over je eigen afscheid? Over wat je wensen en je voorkeuren zijn?

image

Met schrijver Ronald Giphart en de nieuwste AI-technologie maken we het makkelijk om over je eigen afscheid na te denken. Hij stelt vragen. Jij geeft de antwoorden. En op basis hiervan creëert AI vervolgens een unieke afbeelding en persoonlijke tekst.  Hiermee heb jij een eerste sfeerbeeld in handen van jouw afscheid. Hopelijk geeft dit jou  inspiratie  om eens uitgebreider over jouw persoonlijke afscheid na te denken en het te delen met je dierbaren. 

Het Laatste Hoofdstuk is een initiatief van uitvaartorganisatie Monuta. Al 100 jaar zorgen zij voor afscheid met een goed gevoel. Voor íedereen. Een persoonlijk afscheid helpt bij het verwerken van het verlies. Monuta verzorgt dat afscheid op een manier die past bij de overledene en bij de wensen van nabestaanden. Open zijn over die persoonlijke wensen.

Monuta. Open over afscheid.  

Wie of wat is Ronald GiphA.I.rt?

Het Laatste Hoofdstuk maakt gebruik van de nieuwste technieken die gebruik maken van kunstmatige intelligentie (AI). Ronald GiphA.I.rt is een chatbot, die communiceert en schrijft in de stijl van Ronald Giphart. Deze gaat op een luchtige manier het gesprek met je aan over jouw afscheid. In de chat stelt Ronald GiphA.I.rt jou allerlei vragen en helpt je nadenken over jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Op basis van de antwoorden die jij geeft, genereert onze AI-tool in een paar seconden een unieke afbeelding en een tekst. Die jou hopelijk inspiratie geven om eens uitgebreider over jouw persoonlijke afscheid na te denken of er met iemand over te praten. Meer informatie over de techniek is te vinden in de disclaimer en privacy documenten op deze website.

PLAY
PLAY